Kontakt informacije

Specijalna bolnica AKSIS
Petrovaradinska 1
10000 Zagreb
Hrvatska

tel: +385-1-3877-890
mob: +385-99-814-4458
e-mail: aksis@aksis.hr
web: www.specijalna-bolnica-aksis.hr

Vjerujem kako ste svi svjesni da je u poslu kojeg ja radim, a to je ortopedija i traumatologija, uvijek najbolje vidjeti pacijenta uživo, popričati s njim, te potom sugerirati daljnji tijek liječenja. No, za potrebe ovog Bloga spreman sam pokušati Vam pomoći i svojim komentarima. Molim Vas da u pisanju Vaših pitanja budete sažeti i jasni i da uvijek napišete kakve točno simptome imate.

doc.dr.sc. Mladen Miškulin, prim.dr.med.

2 thoughts on “Kontakt informacije

 • Poštovani doktore,

  Zovem se Marko Grković iz Herceg Novoga sam. Imam 23 godine i aktivni sam košarkaš. Na nedavno odrađenoj magnetnoj rezonanci koljena i ramena ustavnovljeno mi je da imam:
  1. inveterirana horizontalnu rupturu zadnje roga med. men.
  2. parcijalna inveterirana lezija proksimalne insercije med. coll. lig
  3. inveterirana uzduzna ruptura gornjeg labruma
  Molio bih za Vaš savjet za najbolje rešenje ovih povreda.

  S poštovanjem,
  Marko Grković

  • Poštovani Marko, u svakom slučaju rupturu unutarnjeg meniskusa treba riješiti što prije. Zahvat se radi artroskopski i ja ga radim u lokalnoj anesteziji – samo područje koljena. Sat-dva nakon operacije slobodno možete ići kuci. Glede ozljede ramena ipak bih Vas trebao pregledati da utvrdim stvarne posljedice koje je ozljeda uzrokovala. Preglede obavljam u Poliklinici Marin Med (Dubrovnik), a artroskopske zahvate na koljenu također obavljam tamo. Slijedeći termin moga dolaska biti ce 19/6 pa možemo odraditi sve potrebno. Srdačan pozdrav!

NAPIŠI KOMENTAR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *