HAVK Mladost – Emotivnim kalendarom vaterpolisti Mladosti odali počast legendama kluba

Vjerujem da mnogi znate kako je sport sastavni dio moje osobne i profesionalne karijere. Bio sam član i igrač vaterpolo kluba Mladost iz Zagreba s kojim sam osvajao više prvenstava bivše Jugoslavije, dva prvenstva Europe i europski Super kup. Kao profesionalac igrao sam i za talijanske klubove od kojih je za spomenuti jedan od najtrofejnijih svjetskih vaterpolo klubova Pro Recco.

Iz HAVK Mladost i ove godine su pripremili novogodišnji kalendar, ali ove godine posebno emotivan koji je posvećen legendama kluba.

Tako sam se i ja našao u njemu, obilježivši mjesec travanj:

Za klub Mladost veže me pregršt uspomena. Trenirali smo ovdje na Mladosti, na otvorenome, obično od petog do sedmog mjeseca po tri puta dnevno. Voda je bila ili pretopla ili prehladna, ali smo uživali jer smo igrali jedan za drugoga. U posebnom sjećanju ostat će mi osvojeni prvi Kup Europe koji smo osvojili u Bukureštu. Netom prije toga igrali smo na domaćem terenu i bio sam povrijeđen dvije minute pred kraj utakmice. Ozlijedio sam uho, bubnjić mi je eksplodirao jer me dočekao Novak s koljenom. Operacija je trajala tri sata jer su spašavali moj bubnjić. Potpisao sam da sljedeću subotu mogu putovati u Bukurešt kako bih mogao igrati Kup Europe. Tada sam imao specijalni zavoj na uhu kako ne bi ulazila voda. U Zagreb smo se vraćali vlakom. Na stanici nas je dočekalo više od trideset tisuća ljudi kako bi nam čestitali!

Ivo Trubić, za HAVK Mladost (izvor: HAVK Mladost Internet stranica)

Link na članak i informacije na stranici HAVK Mladost.

Pozdrav svima,
dr. Miškulin

NAPIŠI KOMENTAR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *