Pregled medicinske dokumentacije putem Interneta

Dragi pacijenti, krizna vremena nalažu nam i neke krizne mjere… iako već duže vremena radimo i online konzultacije, preglede, kontrole i sl. (sve ovisno o indikaciji), to sada još i više dolazi do izražaja tj. ukazuje se potreba za takvim načinom komunikacije.

U vremenima kada svi brinemo za naše zdravlje, i zdravlje svih iz naše okoline, u vrijeme globalne pandemije koronavirusa, logično se nameće da je potrebno preferirati elektroničko i mobilno poslovanje. Jedan od vidova takvog poslovanje je svakako i analiza slučajeva i pacijenata putem Interneta.

Naravno, postoje neke pretpostavke koje je potrebno ispuniti: da je jasna klinička slika i simptomi pacijenta, da je dostupna “svježa” i relevantna medicinska dokumentacija, te suradnja pacijenta tj. da nam se dostavi sve što je potrebno.

Slobodno nam se obratite svi Vi koji ili ne možete doći do nas, ili Vam mjere Civilne zaštite to zabranjuju, ili se naprosto zabrinuti za svoje zdravlje i opasnost od širenja koronavirusa (što je sasvim opravdano i odgovorno od Vas!).

dr. Radić i ja smo na raspolaganju!

Specijalna bolnica AKSIS
Odjel za ortopediju (dr. Miškulin i dr. Radić)
ortopedija@specijalna-bolnica-aksis.hr
☎️ 01/3877-890

Vaš dr. Miškulin!

NAPIŠI KOMENTAR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)