prim.mr.sc. Ernest Irha, dr.med. – Ortopedska ambulanta svakog petka u Specijalnoj bolnici AKSIS

Sa zadovoljstvom Vas obavještavam kako će cijenjeni primarijus Ernest Irha svakog petka održavati ortopedsku ambulantu u Specijalnoj bolnici AKSIS, Petrovaradinska 1, Zagreb.

Primarijus Irha je specijaliziran u inozemstvu za područje stopala i gležnja. Poseban interes za korekcije deformiteta stopala povezanih s tzv. spuštenim stopalima. Ispravljanje svih deformiteta prednjeg, srednjeg i stražnjeg dijela stopala i deformiteta zaostalih nakon ozljeda. Rekonstrukcije sa očuvanjem funkcije stopala kod deformacija povezanih s neurološkim bolestima kod odraslih i djece.

Subspecijalist je dječje ortopedije s velikim iskustvom u konzervativnom i kirurškom liječenju ortopedskih bolesti (prirođenih i stečenih deformiteta) u dječjoj dobi. Posebni interesi su deformacije stopala i djeca sa neuromotoričkim poremećajima (cerebralna paraliza, Charcot Marie Tooth i dr.). Liječenje sekundarnih deformiteta, koji su posljedica osnovne bolesti, najčešće na nogama i sprečavaju funkcionalnije sjedenje, stajanje i hod.

Za dogovor termina pregleda molim Vas kontaktirati Odjel za ortopediju Specijalne bolnice AKSIS na broj telefona 01/3877-890 ili email adresu aksis@aksis.hr.

NAPIŠI KOMENTAR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *